PASISZEMMEL

7 férfigesztus, ami elárulja, mit érez valójában a pasi egy nő iránt - Ők maguk vallottak színt

A mai világban szinte mindenki képes manipulálni a gesztusait, és szinte minden ember maszkot visel, hogy ne kelljen felfednie a valódi érzelmeit. Ez a cikk azonban segít abban, hogy megfejthessétek a pasi érzéseit, Drága Hölgyeim, és tisztában lehessetek a szándékaival. Az érintés a kommunikáció és az érzelmek kifejezésének egyik formája, amelyet érdemes tüzetesebben is megvizsgálni.

A szerelem egyszerre csodálatos és egyszerre gyötrelmes érzés, de mindenképpen túláradó érzelem. Amikor egy nő szerelmes, hajlamos szinte minden emberrel megosztani az érzéseit, ám mi, férfiak nem igazán fejezzük ki szavakkal ugyanezt, ellenben a tetteink árulkodóak lehetnek. Most megmutatom, hogyan értelmezhetitek férfitársaim gesztusait, amiből egyértelműen kiderül, mit érez irántatok a kedves. 

 

Keresi a tekintetet

Az a férfi, aki érez valamit irántatok, Drága Hölgyeim, megpróbál a lehető legjobban figyelni rátok és keresi veletek a szemkontaktust. Ha szeretnétek tudni, hogy vonzódik-e hozzátok a kiszemelt, akkor figyeljétek meg a szemét. Komolyan mondom, nem viccelek! Amennyiben a pupillái kitágulnak, akkor egészen biztosak lehettek abban, hogy kölcsönös a szimpátia. Ha fülig érő mosollyal néz rátok, és néha felhúzza a szemöldökét, akkor is azt fejezi ki, hogy bizony többet szeretne tudni rólatok, és érdekli minden, amit mondotok.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL