PASISZEMMEL

7 férfigesztus, ami elárulja, mit érez valójában a pasi egy nő iránt - Ők maguk vallottak színt

A mai világban szinte mindenki képes manipulálni a gesztusait, és szinte minden ember maszkot visel, hogy ne kelljen felfednie a valódi érzelmeit. Ez a cikk azonban segít abban, hogy megfejthessétek a pasi érzéseit, Drága Hölgyeim, és tisztában lehessetek a szándékaival. Az érintés a kommunikáció és az érzelmek kifejezésének egyik formája, amelyet érdemes tüzetesebben is megvizsgálni.

A szerelem egyszerre csodálatos és egyszerre gyötrelmes érzés, de mindenképpen túláradó érzelem. Amikor egy nő szerelmes, hajlamos szinte minden emberrel megosztani az érzéseit, ám mi, férfiak nem igazán fejezzük ki szavakkal ugyanezt, ellenben a tetteink árulkodóak lehetnek. Most megmutatom, hogyan értelmezhetitek férfitársaim gesztusait, amiből egyértelműen kiderül, mit érez irántatok a kedves. 

 

Simogatás

Ahogy az előbb már említettem, a nő hajának megérintése szintén sokszor eszköz a számunkra, hogy kifejezzük az iránta érzett érzéseinket. Ha a kiszemelt pasi tehát az ujjai köré csavarja a hajatokat, játszik vele, akkor arra kíváncsi, hogyan fogtok reagálni az érintésére. Teszteli, hogy meddig mehet el, és úgy próbálja meg alakítani a dolgokat, hogy figyeli a reakciót. Ilyenkor egyébként az a fő célunk, hogy semmiképpen ne legyünk tolakodók!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL