PASISZEMMEL

6 jel, hogy a párod még mindig az exére gondol - Őszintén egy pasi tollából

Szerző:
Szabó Anna
Lássuk be Drága Hölgyeim, sokan a múlt megszállottjai vagytok, így aztán gyakran átestek a ló túl oldalára. Mindent tudni akartok, és idegesít benneteket, ha a pasi nem beszél eleget magáról, elemzitek a válaszokat, de mégsem elégítenek ki maradéktalanul. Röviden, a múlttal nem mindig sikerül leszámolni. Vajon nekünk, férfiaknak könnyebben megy?

 

Igaz, hogy ti, Nők gyakran képesek vagytok túlkombinálni a dolgokat, főleg akkor, amikor a partneretek korábbi kapcsolatairól van szó, ugyanakkor az is igaz, hogy nem minden paranoia, ami megfordul a fejetekben, csupán a képzelet szüleménye. Bevallom férfiasan, megtörténhet, hogy az ex nem merül minden esetben feledésbe, és mi sem mindig vagyunk képesek kiszakadni a múlt fogságából. De honnan tudhatjátok, hogy életetek párja még mindig gyakran gondol a volt barátnőjére? Itt van néhány egyértelmű jel.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

pasiszemmel pasik szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL