PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak észre sem vesznek a takaró alatt

Nem tudom, hogy ez jó, vagy rossz, de vannak olyan helyzetek, amikor feleslegesen harcoltok a narancsbőr és a pattanások ellen, és feleslegesen rúzsozzátok ki az ajkaitokat. A valóság az, hogy mi, férfiak különbözünk tőletek, és másképp látjuk a világot. Különösen az ágyban, mikor magával ragad minket a szenvedély, nem figyeljük azokat az apró hibákat, melyek bizonytalanná tesznek titeket.

 

Íme, 5 hiba, melyeknek mi egyáltalán nem szentelünk figyelmet szeretkezés közben, ti azonban rendszeresen feszélyezve érzitek magatokat.

.

 

 

 

1. Teljes fehérnemű gárda

Ha őszinte akarok lenni, akkor sajnos közölnöm kell veletek, hogy hiába költötök egy vagyont egy teljes franciacsipke fehérneműre, számunkra ezek csak ruhadarabok. Ettől azonban ne érezzétek rosszul magatokat, hanem közelítsétek meg a kérdést más oldalról. Amikor kedvesetek éppen gürcöl a munkahelyén, küldjetek neki egy fehérneműs fotót. Nos, abban biztosak lehettek, hogy akkor és ott tuti észre fogja venni, hogy mi van rajtatok, és alig várja majd, hogy hazaérjen és leszedhesse az utolsó darabig!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL