PASISZEMMEL

5 dolog, ami egyenesen taszítja a férfiakat egy nőben - Ők maguk fedték fel a titkot!

Még a legszebb nő is könnyedén válhat taszítóvá a szemünkben, ha nem megfelelően viselkedik. Az éremnek ugyanis két oldala van! Ahogyan ti, nők nem szerettek egyes dolgokat a férfiak viselkedésében, épp úgy vannak dolgok, amelyeket mi sem tudunk elviselni. Megmutatom, mik azok a viselkedésformák, amit egyáltalán nem találunk vonzónak.

Senki sem tökéletes. De higgyétek el, Drága Hölgyeim, sokkal jobb emberré váltok és vonzóbbak lesztek a férfiak szemében is, ha az alábbi szokásokat elhagyjátok:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Panaszkodás és pletykák

Ha valami nagyon idegesítő egy nőben, az a panaszkodás és a pletyka. Szerintem ez még a legtürelmesebb férfit is kihozhatja a sodrából. A pletyka tehát olyan dolog, amellyel kiborítjátok a kedvest, Drága Hölgyeim. A negatív attitűd mások felé, a hátuk mögött való kibeszélés, a pletykák terjesztése és a volt barátról való beszélgetés, ezek mind-mind olyan dolgok, amiket egyszerűen ki nem állhatunk. Ha tehát legközelebb egy kis pletykálkodásra vágytok, ne a kedvesetek előtt tegyétek!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL