PASISZEMMEL

5 dolog, ami egyenesen taszítja a férfiakat egy nőben - Ők maguk fedték fel a titkot!

Még a legszebb nő is könnyedén válhat taszítóvá a szemünkben, ha nem megfelelően viselkedik. Az éremnek ugyanis két oldala van! Ahogyan ti, nők nem szerettek egyes dolgokat a férfiak viselkedésében, épp úgy vannak dolgok, amelyeket mi sem tudunk elviselni. Megmutatom, mik azok a viselkedésformák, amit egyáltalán nem találunk vonzónak.

Senki sem tökéletes. De higgyétek el, Drága Hölgyeim, sokkal jobb emberré váltok és vonzóbbak lesztek a férfiak szemében is, ha az alábbi szokásokat elhagyjátok:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Lustaság és ambíció hiánya

Semmi sem irritálóbb számunkra egy nőben, mintha lusta, vagy nincs benne semmiféle törekvés. A szenvedélynélküli és érdektelenséget sugárzó nő unalmas a számunkra. Ugye, megértitek, Drága Hölgyeim, hogy nehéz vonzónak találni egy olyan személyt, aki nem mozdul ki otthonról, nem érdekli egy jó film a moziban, vagy nem foglalkozik önmagával. A legtöbb férfitársam szereti, ha meg tudja osztani az érdeklődési körét és a hobbijait az adott nővel. És ha hiszitek, ha nem, szeretünk bizonyos programokban együtt részt venni a szerelmünkkel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL