PASISZEMMEL

4 dolog, amit soha ne gondolj magadról, ha boldog párkapcsolatot akarsz - Őszinte pasitanácsok

Azt bizonyára tudjátok drága Hölgyeim, hogy nem érdemes keresni a tökéletes pasit, mert olyan nincs (ahogy tökéletes nő sem). Olyan azonban van, aki nektek mindenben megfelel. Bízzatok abban, hogy ti megfelelőek, alkalmasak vagytok a boldog kapcsolatra, még a szokásaitokon sem kell sokat változtatni. Egyszerűen ismerjétek meg magatokat, és máris megtettétek az első lépést a siker felé!

 

Lehet, hogy olyan nőnek látjátok önmagatokat, akire bármely partner büszke lehetne. Talán így is van, és csak az „önreklámon” kellene javítani egy kicsit, de az is megeshet, hogy egyelőre nem érzitek magatokat túlzottan elragadónak és kívánatosnak. Ne szabad azonban kétségbe esni, ha egy kiszemelt pasival nem jön össze az igazi, mély kapcsolat. Pláne ne kezdjetek bele az önbizalomölő kesergésbe. Semmiképpen ne gondoljátok tehát magatokról az alábbiakat:

{KEPGALERIA}

2. Öreg vagyok, az én időm már lejárt

Ha öregnek, fáradtnak érzitek magatokat, még tetézhetitek a rosszkedvet azzal, hogy felelevenítitek összes korabeli férfi ismerőseiteket, akik 10 évvel fiatalabb nőkkel vannak együtt. Bosszanthatjátok magatokat a gondolattal, hogy bezzeg ritka, ha a nő a rangidős. Kiszámolhatjátok, hogy a férfiak rövidebb élettartama miatt a ti generációtokban hány nőre jut egy pasi. Most, hogy mindezt kielemeztétek, legyetek őszinték magatokhoz drága Hölgyeim: tényleg nincs a világon egyetlen korban hozzátok illő, megfelelő férfi? Ugye, azért akad? Akkor ezt is kipipálhatjuk, ugye?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL