Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

13 dolog, melyet a férfiak elsőként megfigyelnek rajtad - Néhány igencsak meglepő!

Szerző:
Szabó Anna
Drága Hölgyeim, sokan úgy vélitek, hogy amit mi, férfiak először észreveszünk rajtatok, az nem más, mint a külső megjelenésetek. Ám jó, ha tudjátok, hogy, ez nem mindig így van. Természetesen nagyon fontos a külső, de nem minden! Van számos olyan dolog, amit biztosan nem veszünk észre, ám emellett van olyan is, ami azonnal felkelti a figyelmünket. Nézzétek, melyek ezek!

 

Lehet pontokba szedni, hogy mi az, amit elsőként veszünk észre, vagy figyelünk meg egy nőn, de ami igazán fontos, az a természetesség. Soha ne feledjétek tehát Drága Hölgyeim, hogy a jó megjelenést és a közönségességet olykor igazán vékony vonal választja el egymástól. Törekedjetek tehát arra, hogy maradjatok mindig eredetiek, és maximálisan hűek önmagatokhoz. Emellett íme, az a 13 dolog, ami számunkra igenis fontos:

 

5. Dolgok, melyeket magatoknál tartotok

Akár hiszitek Drága Hölgyeim, akár nem, a táskátok is sokat elárul rólatok. Legalábbis ez az, amit sokan gondolnak. Például ha egy nő sok kozmetikai kiegészítőt hord magával, feltételezhető, hogy sokat ad a megjelenésére. Amennyiben könyveket visz magával, egészen biztosan érdekes személyiségnek véljük majd. Ha nem visztek magatokkal pénztárcát, kissé gondatlannak, de számítónak is tűnhettek, ellenben ha fogkefével mászkáltok, akkor bizony úgy érezzük, hogy bármire készen álltok.

pasiszemmel pasik
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL