Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

12 dolog, amit egy férfi sohasem vall be egy nőnek - Lerántjuk a leplet

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, minden nő maga a rejtély, és ezt jó magam is így gondolom. Ugyanakkor bevallom férfiasan, hogy nekünk is vannak titkaink, ráadásul olyanok, amiket ti, Drága Hölgyeim még csak nem is gondolnátok. Íme, egy 12 titkot tartalmazó lista, amiket bizony soha nem vallunk be, és inkább magunkban tartunk.

Van néhány dolog, amit a férfiak félnek kimondani hangosan, ám ha figyeltek rájuk Drága Hölgyeim, akkor pontosan tudni és ismerni fogjátok ezeket az apró kis titkokat.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. „Fogalmam sincs, hogyan kell ezt megoldani”

Egy férfi szeret igazi férfinak tűnni, gondolom, ezzel tisztában vagytok ti is. Ezért érthető az is, hogy ha gondotok támad a munkában vagy otthon, netán elromlik valami, erősnek és okosnak akarunk mutatkozni előttetek. Függetlenül attól, hogy mit kell elhárítani - akár egy hajszárító megjavításáról legyen szó, akár nagyobb problémáról -, soha nem fogjuk bevallani, hogy halvány gőzünk sincs arról, hogy hol van a hiba.

pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL