Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

10 hely, ahol a férfiak leginkább imádják az érintésedet – Ők maguk árulták el a titkot!

Szerző:
Szabó Anna
Szerintem mindig fontos elmélyíteni a fizikai intimitást egy párkapcsolatban, annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk a párunkhoz. Manapság egy párkapcsolat sem képes túlélni, ha nincs benne intimitás – érzelmi és fizikai szinten is. Pont ezért nem szabad félni attól, hogy megérintsétek a párotokat – itt-ott, és ne becsüljétek alá a gyengédségre való igényét sem, Drága Hölgyeim!

Igenis szeretjük az apró cirógatásokat, az árulkodó pillantásokat, a gyengéd érintéseket, a szenvedélyes csókokat és a szoros öleléseket. Ezek mind a szeretet fizikai manifesztációi, amiket sosem kell szégyellni vagy visszafogni. Legyetek hát kreatívak, és rázzátok fel a dolgokat! Valószínűleg már tudjátok, mi hozza izgalomba a kedvest, és mik a gyenge pontjai. Használjátok ki ezeket!

Az alábbi listában azonban mutatok néhány olyan helyeket, ahol biztosan nyert ügyetek lesz, ha megérintitek őt, és fellobbantjátok az intimitás lángját.
 

2. Vakargassátok meg a nyakát

Egy kis vakargatás, ennyi épp elég. Ne mélyesszétek bele a körmötöket a bőrébe addig a pontig, amíg az fáj neki – kivéve, ha az jön be neki.
 

pasiszemmel párkapcsolat szerelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL