Igazságosság

 

A következő héten minden kiegyensúlyozottá válik. Az igazságosság elve alapján minden az ok-okozaton és a karmán alapul, minden ember összekapcsolódik. Fontos azonban megjegyezni, hogy nem minden a karma eredménye, ami éppen megesik, ám minden, amit teszel, az nagy eséllyel mégiscsak visszahat rád. Néha megkérnek mások, hogy segíts valamiben, néha pedig mindez nem is annyira egyszerű. Sokféle helyzet állhat elő az életben, amikor helyesen nem könnyű dönteni, ne hibáztasd magad túlzottan.


Ez a kártya segít abban, hogy igazságosabban lásd a dolgokat, és minden egyensúlyba kerüljön. Harmónia lesz az életedben, és ez kihat arra is, ahogyan gondolkodsz adott dolgokról, netán ahogy viselkedsz. Ha esetlegesen bírósági ügyek is esedékesek, akkor mindez szerencsésen zárul a javadra.


Munka: valószínűleg a munka és a magánélet egyensúlyba kerül az életedben. Eddig ugyanis túl nagy hangsúlyt fektettél az egyikre vagy éppen a másikra. Persze, sok esetben nem könnyű lavírozni a munka és magánélet között, ezért érdemes átgondolni azt is, hogy hol érzed magad inkább felszabadultnak. Ahol nem érzed komfortosan magad, oda próbálj meg több energiát belefektetni. Az egyensúly megteremtéséhez szükséges a folytonos fejlődés.


Szerelem: ha nem tudod eldönteni, hogy a partnered és te hosszútávon is együtt maradtok-e, akkor ez a kártyalap azt üzeni, hogy lehetséges a szakítás a részedről. Ugyanakkor, ha egyedülálló vagy, akkor viszont éppen az ellenkezőjét jelenti, mivel jó eséllyel kapcsolatba kerülsz valakivel. Az a fontos, hogy eldöntsd, mit is akarsz a kapcsolatodtól, mit vársz el a másikkal szemben.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL