Sárga gyertya

 

Mivel a sárga gyertyára esett a választásod, kétségkívül nagyon empatikus vagy, és valószínűleg ilyen voltál egész eddigi életedben is. Az empatikus ember olyan személy, aki kifejezetten érzékeny a környezetében lévők érzelmeire és energiáira, de te ezt pontosan tudod. Higgy az ösztöneidnek, mert általában helyes utat diktálnak. Időnként támadhat kellemetlen érzésed adott személyekkel, helyekkel vagy dolgokkal kapcsolatban, ezekre érdemes odafigyelned. Ha kitűzöl magad elé egy célt, mindent megteszel annak érdekében, hogy megvalósítsd azt.

A legfontosabb kihívás számodra az, hogy tartsd nyitva a szemedet és a füledet, és ne hidd el mindazt, amit elsőre mondanak neked.  Bánj óvatosan azzal a képességeddel, hogy hatni tudsz másokra. Nem lehet mindez öncélú. Mások motiválása nagyszerű, ha segítséget kérnek, de kérés nélkül nem érdemes senkit sem befolyásolnod. Jó ötlet lenne, ha kitűznél magad elé egy igazán nagy és nemes célt.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL