Vörös - Gyökércsakra

 

A vörös a legmélyebb szín, mely igencsak figyelemfelkeltő és impulzív. Az életerőhöz és a gyökércsakrához kapcsolódik, ami a túlélést szimbolizálja. Te vagy az, aki cselekszel, és irányítod a saját életedet, minden változásért te vagy a felelős. A vörös a szenvedély, a makacsság, a szeretet, a bátorság színe. Ha harmóniában vagy ezzel a színnel, akkor bőség és jólét érkezik az életedbe.

Ám olyan érzelmeket is jelez, mint a harag, a depresszió, a frusztráció, és mindez akkor következik be, ha a gyökércsakra nem megfelelően működik. Ilyenkor étkezési zavarok, pesszimizmus vagy a koncentráció hiánya is kialakulhat, amelyek már fizikai tünetek. A jó hír az, hogy ezek megszüntethetőek, ha a vörös szín jótékony hatásait kihasználod, hiszen az felel az ambícióért, az eltökéltségért és a kitartásért. A természet, az erő és a szerelem szimbóluma a vörös.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL