Érzelmi kettősség, utazás, költözés

 

Ez a kártya az utazás szimbóluma, ami arra utal, hogy vagy tényleges költözésben, vagy utazásban lesz részed hamarosan. De az is lehet, hogy átvitt értelemben értendő, mert találkozol egy különleges személlyel, és ez minősül egyfajta „utazásnak". Ilyenkor a személyiségetek összeadódik, és ketten együtt létre tudtok hozni valami nagyszerű dolgot, valamiféle szövetséget. Ha most fogsz bele valami egészen meglepő dologba, netán egy új kalandba vágsz bele, akkor egészen biztosan siker koronázza majd, mert ez a kártya az utazás mellett a fejlődés szimbóluma.


Ez tehát egy harmonikus állapotot jelentő kártya, ezért bárkivel is hoz össze a sors a közeljövőben, mindketten profitálni fogtok lelkileg a találkozásból. Ha visszaemlékszel az eddigi életedre, legelőször az emberi kapcsolatok fognak az eszedbe jutni. Érdemes tehát átgondolni, hogy van-e olyan, akivel esetleg rendezned kellene a viszonyodat, netán engedj teret annak, hogy új emberekkel ismerkedj meg, amire jó lesz visszatekinteni egy napon.


A most következő időszak bizony kiváló kapcsolatok építésére. Esetleg messze utazol? Nem kell aggódnod, már nem csak telefonon, de az interneten át is könnyedén tarthatod a kapcsolatot a szeretteiddel. Nem kereshetsz kifogásokat, hogy miért is nem vágsz bele egy esetleges kiruccanásba. Mivel a kártya harmóniát is szimbolizál, így azt üzeni, hogy ami elromlott az életedben, azt a jövő héten próbáld meg helyrehozni, ha lehet, főleg, ha fontos kapcsolatokról van szó. Értékeld ezt a lehetőséget, és hagyd, hogy kinyíljon előtted egy ajtó - meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad!

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL