Győzelem és öröm

 

Ki ne akarná érezni a tőrdöfést? Ám alapigazság az, hogy amit esetlegesen nem kapsz meg, ahelyett az Univerzum sokkal különlegesebb dolgot tartogat a számodra. Mindenkinek vannak céljai és tervei, és amikor valami nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna, nyilván csalódott vagy. Néha a felnőttek is úgy gondolkodnak, mint a gyermekek, hogy válogatnak az eléjük táruló édességekből, miközben káros az egészségükre. Igen, így választasz te is sokszor a valójában nem is megfelelő lehetőségekből.


Ez Győzelem kártyalapja azt szimbolizálja, hogy bár csalódás ért, de olyasmit tartogat az Univerzum számodra, ami sokkal nagyobb dolog, mint amit eredetileg kívántál és reméltél. Elképzelhető, hogy letérsz a korábbi útról, amin haladtál, de semmi gond, ez is egy nagyobb dolognak a része, és meglátod majd, hogy sokkal izgalmasabb útra kerülsz. Ne bosszankodj azért, mert valami ködös, nem tiszta még előtted, hiszen hamarosan választ kapsz mindenre.


Ne feledd, fölösleges olyan dolgokon sajnálkozni, amiken nem tudsz változni, és amik már nem működnek. Valami sokkal jobb dolog fog veled történni. Ám ez csak akkor lehetséges, ha képes vagy elengedni a korábbi dolgokat, a múltat, és így tud kinyílni egy új ajtó számodra. Próbálj meg az új lehetőségekre koncentrálni, tárd ki a szívedet a jövő héten!

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL