1

 

Amennyiben ezt a képet választottad, máris egy kérdéssel kezdünk. Mit láttál pontosan a képen? Amennyiben csillagokat, az arról árulkodik, hogy keményen dolgozol annak érdekében, hogy elérd a céljaidat, és biztonságot teremts a családod és saját magad számára. Mivel nem hiszel abban, hogy valamit úgy is el lehet érni, hogy nem dolgozod magad extra fáradtra, gyakran el fog az aggodalmaskodás. Aggodalmaskodsz azon, hogy mit hoz a jövő, azon, hogy mi lesz, ha majd nem tudsz eleget tenni az egyre sokasodó feladatoknak. Több szervezettségre és rendszerre lenne szükség az életedben ahhoz, hogy tisztán lásd végre az előtted álló utat.

Amennyiben a képen pontokat, köröket pillantottál meg, az arról árulkodik, az életedben általában úgy zajlanak a dolgok, ahogyan azt eltervezed. Mindez annak tudható be, hogy körültekintően megszervezed a teendőidet, és hiszel abban, hogy mindenki maga alakítja a saját sorsát. Céltudatosan haladsz a céljaid felé, senki és semmi nem téríthet le az általad helyesnek vélt útról, és valljuk be, ez az út általában helyes is.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL