Szűz 17

 

„Vulkanikus kitörés mely nagy port kavar, földrengést és lávafolyamot idéz elő"

Olyan helyzetek várnak rád, amelyek felkavarják érzésvilágodat és szabályszerűen kitörsz. Hirtelen minden felrobban körülötted vagy legalábbis te magad. Nem tudsz majd ellenállni a késztetésnek, ennek bizony meg kell történnie. Ez történhet harag vagy akár szenvedély formában is, de még a kreatív ötletek hirtelen jövő berobbanását is előre jelezheti. A végén mindenképpen katarzis vár és teljes megkönnyebbülés, miután az a bizonyos érzelem felszínre tör benned. Hagyd kiáradni az érzéseket, a gondolatokat, akár a dühöt vagy a haragot, bármi is idézte elő.

Figyelmeztetés: A harag vagy bizonyos energiák, gondolatok, érzések elfojtása robbanásveszélyes veszélyes lehet. Könnyen megeshet, hogy egy kirobbanó hiszti van készülőben. A kénes levegő megzavarhat téged és megmérgezheti a környezeted. Sokkoló események vagy hírek leselkedhetnek rád.

Kulcsszavak: Gondolatok vagy ötletek kiöntése. Sokk. Vulkán. Földrengés. Düh, amire szükséged van. Gyors kitörések. Várakozás a por leülésére. Változó Föld és környezet.

Vissza >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL