Az Édesség

 

A társaságot és a vele járó szórakozást keresed az életben, de nem ritka, hogy a művészetek terén kiemelkedsz, mert született tehetség vagy. Természeted kedves és egyben elbűvölő, nagy hatással vagy az emberekre, ezért kiválóan tudsz teljesíteni vezető beosztásban. Figyelj oda, hogy mindig állj ki az igazság mellett, legyél körültekintő és légy óvatos a pletykákkal, mások kritizálásával.

Az életben minden akadályt, ami előtted áll, te csak átmeneti problémának látod és biztosan haladsz előre. A szerelemben néha szeszélyes vagy, és kevés férfi képes arra, hogy általad felállított követelményrendszert teljesítse.

Örökösen tetszeni akarsz mindenkinek, és sosem vagy elégedett a külsőddel. Ha a párod vissza tud téged rángatni a valóság talajára, akkor te is sokkal elégedettebb leszel.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL