Kék howlit

Ha ezt a kristályt választottad, az bizony arról árulkodik, hogy dolgoznod kell a kommunikációs készségeiden. Szükségét érzed, hogy elmondd, mi jár a fejedben? Őszinte vagy önmagadhoz és másokhoz? Meghallgatsz másokat is figyelmesen? Ez a kő a torok csakrát szimbolizálja és összeköttetésben áll a fülekkel is, amely összefügg a kommunikáció minden formájával. Ha netán torokfájásod van, akkor itt az idő, hogy észrevedd, mi az, amit nem mondasz ki, vagy amiről diplomatikusan beszélsz.  Lenyeled, amit mondani akarsz, hogy megőrizd a békét és elkerüld a konfliktusokat? Esetleg haraggal beszélsz valakiről vagy valamiről? Itt az idő, hogy értékeld az érzelmi problémákat a fizikai problémák mögött.

Ha problémáid vannak a füleiddel, talán eldöntötted, hogy nem akarsz másokat meghallgatni, csupán saját a hangodra vagy kíváncsi. Csak te jöhetsz rá a fizikai problémák hátterére. A gyerekeknek is gyakran vannak problémáik a hallásukkal, mert nem akarják meghallani a „nem” szócskát, vagy szüleik intő figyelmeztetését.

Ez a kristály kékre van festve, amely azt is mutathatja, hogy nem vagy hű önmagadhoz. Álarcot viselsz, hogy mások ne láthassák az igazi valódat. Ne feledd, mindannyian egyediek vagyunk, és másban vagyunk tehetségesek, senki sem több mint te. Itt az ideje, hogy megmutasd igazi, csodás lényedet a világnak. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL