Kos - Morgan Le Fay

 

Különböző történetek keringenek Morgan Le Fay-ről, aki szépséges tündérgyermek volt. Sok helyen gonosz varázslónőnek tűntetik fel, aki szánt szándékkal tette tönkre Arthur életét, hogy fiát, Morderedet láthassa a trónon. Másutt viszont egyáltalán nem ilyen gonosz a gyönyörű, és hatalmas varázserővel bíró Morgan. Már csak azért se, a mondák szerint Morgan volt az, aki a haldokló Arthurt Avalonba vitte, és ápolta egészen a végsőkig.

Morgan Le Fay a tündérmágia, az átváltozás, az illúzió és a varázslatok nagy tündérkirálynője. Mivel a csillagok gyökeres változásokat ígértek Neked, biztos lehetsz benne, hogy Morgan maga idézi elő ezeket, illetve a felszínre hívja benned a varázslatos nő és a mágikus tündér, hogy te magad is képes legyél változtatni az életeden. Nem csak te magad, de a környezeted is nagy változásokon fog átesni!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL