Óvatos szerelem

 

A szerelem számodra rendkívül bonyolult. Úgy érzed, egy kötelék egyben kockázatot is jelent arra, hogy sérüléseket szerezz a szerelem álarca mögött rejtőző veszélyben, ezért tulajdonképpen remekül meg vagy partner nélkül is. A te szemedben a szerelem cseresznye az élet tortáján - érdekes, de nem feltétlenül szükséges. Szeretni ezért csak óvatosan mersz, ugyanakkor igaz, szerelmed mindig őszinte és eredeti. Előnyben részesíted a józanságot és a diszkréciót, természetesen adsz és kapsz, de nem túl sokat, nem túl gyorsan és nem túl hevesen. Igényled az óvatosságot és a megfelelő távolságot.

Tanács: Gyakorold az elengedést és a múlt lezárását! Tulajdonképpen mit félsz elveszíteni egy kapcsolatban? Melyik korábbi kapcsolatod lehet rád befolyással? Melyik fájdalmas tapasztalat int ekkora óvatosságra? Nem vágysz az összezavarodottságra, ami egyet jelent a szerelemmel, de azt gondolni, hogy a szerelem nem örömteli, igencsak nagy hiba. A kaland az út végén vár és a szerelem olykor a kaland végén található. Kockáztatni tehát kell és érdemes is, ám előbb jó, ha lezárod a múltat.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL