Szabad szerelem

 

A szerelem számodra egyet jelent a szabadság érzésével, ugyanis olyan személyiség vagy, aki képtelen függetlenség nélkül létezni, és ezt mindkét fél részéről természetesnek tartod. Szerelmedet az bizonyítja a legjobban, hogy soha nem vagy követelőző. Többet jelent számodra az, hogy kedvesed tudja, hogyan érzel iránta, mint az, hogy szeretve légy. Ugyanakkor azáltal, hogy eléred azt, hogy sokat adj a párodnak, el is felejted, hogy rendszeresen meg is ismételd mindezt. Néha megbántod a partneredet a viselkedéseddel és egoista hozzáállásoddal.

Tanács: Mutasd ki jobban a szerelmedet! Ahelyett, hogy elegendőnek tartod a gondolatot, miszerint „szívem legmélyéből szeretem a páromat, és ennek elégnek kell lennie.", gondold át, milyen láthatatlan falat állítottál fel kettőtök közé (földrajzi, vagy pszichológiai távolság). Mitől félsz? Hogy elveszíted magad egy kapcsolatban? Tanuld meg élvezni a szerelem nyugodt oldalát is, ahelyett, hogy mindig csak a cselekvő szerelmet ismered el. Próbáld értékelni meghittséget ahelyett, hogy mindig csak menekülnél.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL