Szerelem, mely törődést igényel

 

Számodra rendkívüli fontossággal bír, hogy érezd, szeretve vagy. Amikor igazán szerelembe esel, az felér nálad egy lázas állapottal, egyszerűen képtelen vagy elképzelni az életedet a szerelmed nélkül. A szemedben a szerelem egyfajta gyógyító erő, mely képes begyógyítani vérző sebeidet, melyeket a múltban szereztél. Ez hozza el számodra a békét, és ettől látod meg az élet valódi szépségét.  Nem lehet hát csodálkozni azon, hogy a szerelem számodra orvosság, amely súlyos esetekben képes akár igazi droggá is válni. Partnered hűvösebb viselkedésétől a fájdalom tüneteit produkálod, úgy, mint a féltékenység, a birtoklásvágy, a harag vagy a keserűség.

 

Tanács: Dolgozz magadon! Próbálj meg függetlenebb lenni szerelmedtől (és az ő szerelmétől), mert különben attól való félelmedben, hogy elhagy, végül még a nagyon jól induló kapcsolatodat is tönkre teszed, megmérgezed. Tanuld meg, hogy nem kell még több szerelmet követelni, inkább arra van szükséged, hogy jobb szerelmet adj. Idővel rájössz majd, ha kevésbé vagy követelőző, többet fogsz tudni kapni is. Vigyázz, hogy szerelmed a párod iránt ne váljon fullasztóvá, nyomasztóvá vagy szemrehányóvá. („Bezzeg én mennyi mindent tettem érted.").

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL