Biztonság

 

Élet – Az életed szép egyszerű, és kiszámítható, és te pont így szereted. Úgy tűnik, nem élsz meg túlságosan magas vagy mélypontokat. Értékeled a művészetet, a jó minőséget és a szépséget. Kissé magadnak való ember vagy, inkább valamiféle hobbival töltöd az idődet, vagy kertészkedsz, ahelyett, hogy éppen valahol grafitit alkotnál egy ódon épület falára.

Karrier – Bár a karriered nem annyira izgalmas, számodra fontos a biztonság és a kényelem. Az életedet szeretnéd tisztán és kényelmesen élni… nem veszel részt a nem tiszta játszmákban. Ám van egy részed, ami vágyik valamire. Mélyen legbelül tudod, hogy nagyobb dologra születtél, de még csak a fejedben született meg a kiugrás. A legjobb munka az lenne számodra, ha szervezetten és biztonságosan dolgozhatnál, de olykor kiléphetnél a reflektorfénybe.

Kapcsolatok – Van néhány közeli barátod, aki istápol. Nyugodt és stabil partnerre vágysz, bár olykor szeretnél valamivel több izgalmat az életedbe. Válogatós vagy, aki pontosan tudja, mit akar egy kapcsolatban. Azonban inkább hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz, nem ugrálsz újabb partnerhez.

Jó tanács: Úgy tűnik, hogy egyszerű az életed, és szép. Adj egy kis időt magadnak, hogy értékelni tudd mindezt. Élj a mának! Kicsit legyen valamiféle fűszer a mindennapjaidban! Amikor váratlan dolog jön, végy egy nagy levegőt, és lazíts. Változtatni kell az életeden, mert így növekszik, így fejlődik. Erről szól az egész.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL