Bak - Szent Pio atya

 

Szent Pio atya eredetileg egyszerű munkásember volt. Gyermekkorában mennyei látomásokról és elragadtatásokról számolt be. Úgy tartják, hogy  gyermekkorától kezdve látta Jézust, Szűz Máriát és az őrzőangyalát, és beszélgetni is tudott velük, és amíg gyermek volt, meg volt róla győződve, hogy erre mások is képesek. Majd hívást érzett a szerzetesi életre és belépett a kapucinus rendbe. Idővel fáradhatatlanul gyógyította azt a sok ezer beteget, akit az ő rendházhoz kapcsolódó kórháza fogadott be olasz földön. Több olyan csodálatos, misztikus esemény kapcsolódik hozzá, minthogy egy feszület előtt térdelve stigmák borították a testét, és csak bő fél évszázad múlva, közvetlenül a halála előtt tűntek el. Szent Pio jelenleg a civil védő önkéntesek védőszentjeként ismert.

Mindennapi támogatása mellett azon fáradozik, hogy felfedezd magadban a gyógyító, és egyáltalán más rejtett képességeidet és hogy kihasználd őket. Nem csak a kezed, a benned rejlő energia, hanem a szavaid is gyógyító erővel bírnak. Amint készen állsz arra, hogy teljesen átalakulj, ő ott lesz, hogy segítsen abban, hogy megismerd és átformáld önmagad. Valahol felnyitja a szemedet, megvilágosít, hogy megérthesd a sorsodat, és hogy tudatosabban éld meg az életedet. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL