Mérleg - Szent Patrik

 

Ő Írország (és az utazás) védőszentje, vagy legalábbis Írország apostolaként tisztelik. Szent Patrik Britanniában született, de elrabolták és ír portyázok és Írországba vitték tizenhat évesen a jó családból származó fiút rabszolgának. Hazatérése előtt és után is látomásai voltak és miután felvették az Egyházba, felszentelt püspökként tért vissza Írország nyugati és északi vidékeire ment téríteni, méghozzá sikerrel. A legenda szerint Szent Patrik a Szentháromság tanát egy háromlevelű lóherével magyarázta az íreknek. A sok embertől, akiket megkeresztelt, a legkisebb ajándékot sem fogadta el. Ha valaki ajándékot hozott neki vagy az oltárra, ha kellett, inkább megbántotta az adományozót a visszautasítással, mintsem hogy bárkinek alkalmat adjon a megszólásra. Ő maga annál bőkezűbb volt bárkivel szemben, ha akadt ajándékoznivalója.

Szent Patrik azt igyekszik neked megtanítani az életedben, hogyan bánj szeretettel, tisztelettel az ellenségeiddel, azokkal, akik megbántottak, megsértettek. Miként segíts rajtuk, hogy jobbak legyenek és kerekedj föléjük tiszta szellemiségeddel. Mindemellett segít a kapcsolataidat rendbe tenni és értelmezni őket. Ugyanakkor mivel az évben utazások várnak rád, nem csak, hogy megvédelmez alattuk, de érdekesé is, mondhatni tanító jellegűvé teszi számodra. Ugyanakkor segít magát az életutadat is megismerni és megmutatni, hogyan teheted meg gazdagabbá és élvezetesebbé. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL