Az Uralkodónő

 

A te lapod az Uralkodónő lesz, aki a család fenntartója, aki a meleg otthont és biztonságot nyújtja. A Nagy Anya, aki mindenkit a háttérből támogat, de ugyanúgy döntéseket hoz, mint az uralkodó. Neked nem csak uralkodnod, vezetned kell, és mások jólétével foglalkoznod, hanem mellette a te dolgod a családi élet jólétének biztosítása is.

Erről fog szólni a következő éved is, hogy felépítsd, illetve összetartsd a családot, miközben a karrier és köztük fogsz lavírozni. Igen, ez embert próbáló mutatványnak ígérkezik. Már csak azért is, mert közben meg azon fáradozol, hogy önmagadat, a személyiségedet is építgesd. Mégis hogy lehetne ennyi mindent megoldani egyszerre? Az Uralkodónő híres arról, hogy empatikusságával és józan ésszel, de jó döntéseket hoz. Neked is pont ilyen okos és bölcs döntéseket kell meghoznod a következő évben úgy, hogy közben nem adsz fel semmit.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL