Orrontó furkász

 

A furkász Nagy-Britanniában honos. Ez a fekete, bolyhos szőrű, hosszú orrú, ásólábú kisbestia szenvedélyesen szeret mindent, ami csillog. A koboldok föld alatti kincseket kerestetnek vele. Bár a furkász szelíd, sőt kedves állat, otthoni tartásra nem alkalmas, mert nagy károkat okozhat ingóságainkban. Vackát mélyen a föld alatt – akár 20 méter mélyen – készíti, s egyszerre 6-8 fiókát ellik.

Érthető okokból kifolyólag azért lettél orrontó furkász, mert oda vagy a szép és a csillogó tárgyakért és nehezen tudsz ellenállni a vonzásuknak. Ha kell még a barátod nyakáról is ledumálod az ékszert. Azok a te kisssz drágasszágaid. Nem beszélve különleges szépérzékedről és lakásberendezési mániádról, aminek sokszor mások isszák meg a levét, mert reggel elmennek dolgozni és mire hazajönnek, a lakásban mintha robbantottak volna. Főleg ha útközben feladod, és úgy hagyod az egészet, amíg megihletődsz. De az is lehet, hogy arra jönnek haza, azt se tudják, jó helyen járnak-e.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL