Vízöntő - Váratlan öröm

 

A lap jelentése: Olyan kedvező fordulatot jelez, amely tartós változást hozz az életünkben. Új ismeretségek, új energiák, új lehetőségek belépése az életünkbe. Kedvező helyzetben a kártya tartós pozitív változásokat jelez, melyekkel tudunk élni.

A Váratlan öröm valahol te magad vagy, hiszen mindig arra törekszel, hogy boldog és elégedett légy és lehetőségeid szerint másokat is azzá tegyél. Mindig fel vagy készülve a változásokra, újdonságokra és várod is, illetve magad idézed elő őket. Többnyire mindig felismered, ha sorsfordító ponthoz érkeztél, amely kiaknázásával régi problémákat is kipipálhatsz. Tele vagy ötletekkel és mindig azon dolgozol, hogyan teljesedhetnél ki még jobban. Csak arra ügyelj, hogy ne csábulj el, a könnyedén elérhető sikerek után, ami nem a sajátjaid és törekedj arra, hogy ne légy felelőtlen vagy meggondolatlan.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL