Nyilas - Utazás

 

A lap jelentése: Folyamatosan haladunk a kitűzött céljaink felé. Jelenthet utazást, külföldi utat, költözést, de megmutathatja, hogy a régebben meghozott döntéseinknek, milyen következményei lesznek, illetve mely erők hatnak ránk, azon az úton, melyen céljainkat elérjük.

Alapból, te magad az utazás híve vagy. Imádsz utazni. Szereted a változatos, izgalmas, kalandos életet és igyekszel is e szerint élni. Állandó mozgásban vagy és folyamatosan változol. Ez a lap pedig segít abban, hogy meglásd a gátló és segítő tényezőket, amelyek befolyásolhatnak, és amelyek energiáit ügyesen felhasználva közelebb juthatsz a végállomásunkhoz. Nem csak az a fontos, hogy célba érj, hanem az út milyensége is fontos, amíg éppen utazol. Az életfeladatoddal összhangban lévő célokhoz vezető út szinte magától vezet oda, míg ha más irányba fordulsz a gátlótényezők, megnehezítik, szinte ellehetetlenítik a továbbhaladást. Ezért arra is figyelmeztet a kártya, hogy neked kell irányítani az életedet.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL