Főpap

 

Belső sötétségedben egy vallási fanatikus lapul meg. Életedet teljesen átadtad a hitnek, a sorsnak, az istenek kezébe és te magad próbálsz minél kevesebbet törődni vele olyan frázisok alatt, hogy „jöjjön, aminek jönnie kell", „mindennek meg van az oka", „legyen, ahogy a sors akarja". Egyszerűen nem kívánsz irányítani, hiszen meg vagy arról győződve, hogy minden úgy van az életedben, ahogy annak lennie kell. Akármi történjék, arra van, létezik egy kiváló magyarázat. Mert éppen így vagy úgy döntött az Isten, mert megérdemelted a sorsodat és így tovább. Sőt, olykor mások életét is hasonlóképpen magyarázod meg vagy prédikálsz nekik, mit, hogy tegyenek.
Pedig ideje volna észrevenned, hogy a sorsodért, az életedért ugyanannyira felelős vagy, mint az, akibe a hitedet fekteted. Ne mondj le az irányításról és ne csak várd a csodát. Vedd a kezedbe a gyeplőt, mert te magad is képes vagy cselekedni! És ügyelj arra, hogy ne riaszd el a környezetedben levőket kéretlen szentbeszédekkel.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL