Oroszlán

 

Házaspárok, ünnepeljetek! Ez az év különösen jó lesz számodra, csak úgy fürödhetsz majd házastársad figyelmében, főként, ha idáig hajlamos volt téged néha elhanyagolni. És mivel pénzügyi helyzetetek is szilárdabb lesz, megengedhetitek majd magatoknak, hogy minőégi időt töltsetek együtt. Ugyanez vonatkozik azokra, akik nem házasok ugyan, de tartós kapcsolatban élnek. A második negyedév különösen élvezetes lesz számotokra.

A bolygók azokat is támogatják, akik még várnak a nagy Ő-re. Március közepe felé egy kissé zavarodott leszel. Olyan helyzetekbe kerülhetsz, amelyek nem egyértelműek és ez nagyon zavarhat. Ilyenkor állj meg egy percre és gondolkodj el, mielőtt döntést hoznál. Még ha nagy is a nyomás a családod részéről is, hogy a szerelmi életedet illetően komoly döntést hozz, te légy határozott és add meg magadnak a kellő időt! A biztonság kedvéért akár hátra is léphetsz egyet, amíg kivárod, hogy végre tisztán lásd a helyzetet, ami szerencsére szeptemberben be is következik.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL