Erdő - Szeretet

 

Az energia egy érintetlen erdőben áramlik a legjobban. Itt van a legmagasabb rezgés, és a spirituálisan feltöltő energia, amit te magad is megtalálhatsz. Egy idős lélek vagy, aki több személyes időre vágyik, hogy választ találhasson a kérdéseire és teremthessen.

Üzenet: Tudd, hogy szeretnek, még ha nem is mondják, vagy adják a tudtodra nap mint nap. Szeret az egész Univerzum. Ha egyedül érzed magad, vagy az az érzésed, hogy környezeted nem ért meg, akkor sem szabad kétségbe esni. Az energia teremtő erő. A teremtő erő szeretet. Te magad vagy a teremtő erő. Ha szeretetet adsz, azt vissza is kapod. Próbálj hát mindenkinek, szeretetet közvetíteni. Ha senki nincs körülötted, küldj szeretetet a fáknak, a növényeknek, az állatoknak, vagy úgy általában mindenkinek. Meglátod, hamarosan vissza fogod kapni ezt a határtalan szeretetet. Észre sem veszed, és energiája be fog áramlani az életedbe.

Jó tanács: Ha a belső tudásodból és a bizalomból cselekszel, akkor egy magasabb rezgésszintre jutsz. Ez a rengésszint életed minden területére bevonzza majd a bőséget.

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL