Fények, zene, izgalom - Kreativitás

 

Az a fajta személyiség vagy, aki szereti megvillogtatni a kreatív oldalát. Szereted a nyüzsgést, a tömeget, ugyanakkor az is rendkívül fontos számodra, hogy téged is lássanak és hallhassanak.

Üzenet: Jusson eszedbe, hogy te egy rendkívül kreatív lélek vagy és nem csak a hangok, a tömeg vagy a fények hozzák elő belőled azt a csodálatos vizuális teljesítményt, ami benned lakozik. Egy érintetlen természeti környezet az első számú dolog, mely feltölti kreativitásodat és előhozza belőled mindazt, ami lelked legmélyén lapul. Ez a kapocs a kreativitással, és az isteni erővel. Feladatod tehát most az, hogy inkább a természettel, és a saját magaddal való kapcsolatodra fókuszálj. Próbálj meg egészséges egyensúlyt teremteni az életedben a munkád, a családod, a személyes feladataid és a külvilág között. Ha elveszettnek érzed magad, fordulj a természethez. A természet valójában teremtés. A természet az otthonunk.


Jó tanács: A legjobb módja annak, hogy kiéld kreativitásodat, ha hagyod kifejezésre jutni saját érzéseidet Ne fogd vissza magad! Ha úgy érzed, hogy énekelnél, énekelj. Ha táncolnál, táncolj. Jusson eszedbe, hogy a természet soha nem tart vissza semmit.

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL