Kockakő - Örök mozgás és változás

 

A kövek, melyeken sétálsz, azért vannak, hogy támogassanak. Emellett tudnod kell, hogy az élet is támogat, még akkor is, ha ezt nem veszed észre. Olyan egyéniség vagy, aki akkor is képes talpon maradni és felöltődni, ha a külvilág éppen nyomasztóan hat rá – ám ezt el is kell hinned.

Üzenet: Ideje, hogy felfedezd és felszínre hozd belső félelmeidet, mert csak így tudod pozitív irányba terelni az életedet. Bármilyen gond is nyomasszon, pontosan tudod, hogy mindig van egy pozitív út, amire rátérhetsz. Soha ne lefelé tekints, hanem mindig előre vagy felfelé! Ugyanis a lelked mélyén te egy nagyon erős személyiség vagy, csak nem hiszel saját magadban. Ám, ha tovább akarsz haladni, ezen sürgősen változtatnod kell! A legerősebb dolog, ami benned van, az elméd. Az aggodalmaskodás egyáltalán nem tesz jót neked, mert teljesen felőrli és legyengíti a kreativitásodat, a személyiségedet, és úgy általában az egész életedet. Tudd, hogy minden olyan helyzetet, ami jelenleg aggodalomra ad okot az életedben, azt az Univerzum megoldja - csak hinned kell benne!


Jó tanács: Tudd, hogy az életben mindig minden mozgásban van. Ha úgy érzed, hogy túlságosan beleragadtál egy problémába, esetleg össze vagy zavarodva, gondolj arra, hogy a dolgok egyszer csak megváltoznak. Valójában soha nincs olyan, hogy egyhelyben állsz. Életedben akkor jön el a pozitív változás, ha te magad is felismered ezt a tényt, és megpróbálsz azonosulni vele.

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL