Ábrahám

 

Ábrahám  próféta volt, akit a judaizmus, a kereszténység, Bahá’í  és az iszlám vallás is ősatyaként tisztel. A zsidó hagyomány szerint ő az egyistenhit megalapítója. Úr városában kötötte meg a szövetséget az Úrral, amely szerint Ábrahám és népe egyedül őt ismeri el istenének, és cserébe az Úr neki adja Kánaán földjét, és nemzedékét megsokasítja. Isten azt is megígérte neki, hogy leszármazottain keresztül a világ minden nemzete áldott lesz.

Te is olyan vagy, mint Ábrahám. Keresed a hitet és mikor eljön az ideje, hogy a tettek mezeire lépj, pont olyan elkötelezett is leszel. Isten azt kívánja, találd meg a hitedet és a közösségedet, ahová tartozhatsz. Vagy akár te magad is megalapíthatod. Bár szabadszellem vagy mégis vágysz a biztonságra, amit egy ilyen közösség meg is adhat neked. Dolgozzatok együtt, erősítsétek egymást és osszátok meg egymással a tudásotokat. Várnak valahol rád vagy azt várják, hogy te megtaláld őket.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL