MÁGIA

Végezd el az 5 szerencsemágia egyikét és nem szenvedsz majd hiányt szerencséből a héten!

Szükséged lenne némi szerencsére a munkahelyeden? Az üzleti életben? A szerelemben vagy éppen az anyagiak terén? Az 5 szerencsemágia megadhatja neked! Könnyen és gyorsan elvégezheted őket akár már ma, és legjobb esetben már holnap élvezheted a varázslat hatását!

Ha az embernek hosszú távú szerencsére van szüksége, akkor csütörtöki napon érdemes végeznie a szerencsemágiákat. Ám ha napokon belül vagy akár másnap lenne rá szüksége, akkor bármelyik nap elvégezheti. Éppen ezért, ha nagy szükséged van rá, te is bármikor elvégezheted a következő 5 szerencsemágia egyikét:

Csokoládévarázslat a jó szerencséért

Ez egy meglehetősen finom módja a jó szerencse bevonzásának

Kellékek:

• 1 arany vagy zöld színű gyertya
• egy kis tej
• étcsokoládé
• fahéj
• szegfűszeg

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát a konyhában. Egy edénybe tedd bele az összetevőket. A tejből annyit, hogy épp csak híg legyen, de az ízesítés maga rád van bízva. Folyamatosan kevergesd, amíg nem lesz sűrű és közben mondd: „A szerencse folyamatosan áramlik az életembe, ahogy ez a csokoládé, egyre sűrűsödik. Minden forrásból dől hozzám és egyre csak virágzik. Megvan mindenem, amit csak szeretnék, mert ereimben kering az ige, mely hozzám vonzza minden kívánságom.”

Ezután nincs más dolgod, mint elfogyasztani a forró csokoládédat.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL