MÁGIA

Válassz egy angyalt és kérd az áldását, hogy teljesüljön a vágyad idei évben! - 5 angyalmágia

Mi az, amire a leginkább vágysz? Pénzre vagy szerelemre? Új munkára vagy  gyermekáldásra? Netán jó egészségre? Akkor válaszd ki a célodnak megfelelő angyalt és kérd az áldását! Végezd el a könnyű angyalmágiánk egyikét és váljanak valóra vágyaid az idei évben, mert ha az angyalok áldását élvezed, akkor semmi sem lehetetlen!

Anael arkangyal áldása

Anael a szerelem és szeretet arkangyala. Amennyiben tőle várod az áldást, hogy segítsen meglelni az új kedvesedet, akkor pénteki napon gyújts 3 piros színű gyertyát. Mindegyikbe karcold bele a nevét és a szív szimbólumot. Rajzolj egy szívet egy lapra és helyezd rá háromszög alakba a gyertyákat. A szív közepére tégy egy piros rózsát, aminek szirmait fújj be a kedvenc parfümöddel és rakd körbe három mágnessel. Közben füstölj vaníliával vagy rózsával. Mikor készen állsz, mond el a következő igét:

Szívnek angyala, Anael, kérlek nyisd meg az utat előttem, mely egyenesen lelki társamhoz vezet. Mutasd nekem az utat, hogy odaérjek hozzá, őt pedig vezesd hozzám. Látod, hogy szívem majd eleped az új szerelem után, kérlek könnyítsd meg, gyorsítsd meg, kövezd ki utamat rózsaszirmommal, hogy mielőbb együtt lehessek kedvesemmel. Add rám áldásodat!”

Még két napon át ismételt meg a szertartást és mindennap szórj néhány szirmot a bejárati ajtódtól az ágyadig.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL