Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Tegyél szert szombat este boszorkányos képességekre ennek a varázslatnak a segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
Sokkal élesebb és tisztább megérzésekre vágysz? Esetleg jó volna néha hallani mások gondolatait? Szeretnéd látni a jövőt? Vagy még ezeknél is földöntúlibb, különlegesebb, boszorkányos képességekre vágysz? Akkor végezd el szombati napon ezt a varázslatot és hívd elő a benned élő boszorkányt, aki varázslatos képességekkel rendelkezik!

Azt mondják, minden nő egy boszorkány. De sokan abban is hisznek, hogy mindannyian különleges képességekkel születünk, csak ahogy felnövünk, elfelejtjük használni őket, ahogy a harmadik szemünket is. Vagyis minden adott ahhoz, hogy a felszínre hozd a benned élő különleges képességekkel bíró boszorkány. Ha szeretnéd, hogy újra működjenek a mágikus képességeid, akkor növő hold idején, szombati napon végezd el ezt a mágiát:

Kellékek

13 fekete gyertya

Néhány szál haj

A kézírásod egy cetlin

Egy kis fémtálka

Egy kis bor

Egy kis sütemény

Fekete üröm füstölő

A varázslat menete

Végy tisztító fürdőt majd ölts magadra fehér ruhát. Rajzolj egy kört a homlokodra, amit a teliholdat jelképezi. Helyezd el a 13 gyertyát pentagramma alakban. Tedd a keleti oldalra a füstölőt, a nyugatiba a bort. Az északiba pedig egy kis süteményt. A délibe a fémtálkát.

Mielőtt bármit is tennél relaxálj, ürítsd ki az elmédet. Mikor teljesen megnyugodtál és nem gondolsz semmire, akkor szólj így: „Magasságos Aradia, Boszorkányok Anyja, légy ma kegyes hozzám és ajándékozz meg mágikus képességekkel!”

Ezután vedd a kezedbe a bort és mondd: „Iszom az egészségedre Aradia. Áldott légy és legyen áldott ez a bor is, mely megnyitja bezárult kapuimat, a rejtett képességeim előtt.”

Igyál egy kortyot, majd fogd a süteményt és mondd: „Ami a tiéd legyen az enyém, ami az enyém, az a tiéd, oszd meg velem hatalmadat Aradia, és én is megosztom veled, amim van.”

Egyél süteményt, azt követően lélegezz mélyeket a füstölőből és mondd: „Azért lélegezem, hogy értelme legyen az életemnek, képességeimmel csak a jót fogom szolgálni.”

Végül fogd a cetlit, amin az aláírásod van, tekerd rá néhány szál hajadat vagy hajtogasd össze és égesd el e szavakkal: „Hívom a bennem élő boszorkány, jöjjön elő, ébredjen fel! Ébredjenek fel mágikus képességeim, hadd legyek újra olyan tiszta és erős, mint amilyennek születtem!”

Miután elégetted a cetlit, így szólj: „Ami történt, megtörtént, hívásom elhangzott, hálás köszönet Aradia, hogy segítesz visszatalálni az ösvényre!”

Ezzel kész is vagy. Mehetsz lefeküdni, az éjjel pedig működésbe lép a varázslat. Elősegítheted hatásosságát azzal, hogy fekete obszidiánt vagy ametisztet raksz a párnád alá. De már a szertartás idején is érezhetsz bizsergést, hidegrázást, ami annak a jele, hogy működik a varázslat és felszínre fognak törni a képességeid.
 

mágia varázslat boszorkány
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL