MÁGIA

Szeretnéd, ha visszaírna a kiszemelted? Akkor végezd el a 3 varázslat egyikét!

Van egy kiszemelted és nagyon szeretnéd, ha össze jönne vele a dolog? Ez teljesen érthető! Bizonyára tudod, hogy a mágia semmire sem garancia és hogy leginkább a személyes varázsodra kell támaszkodnod! Ám ez nem jelenti azt, hogy ne vethetnél be egy icurka-picurka mágiát is a siker érdekében! Végezd el a 3 varázslat egyikét és érd el, hogy visszaírjon neked!

Szeretnél továbbismerkedni a kiszemelteddel? Akár már az első néhány levelezésetek akadt el vagy az első randitok után vagytok, végezd el a választott mágiát pénteki napon, növő hold idején:

Üzenj nekem bűbáj

Fogj egy borítékot és írd rá a nevedet, az e-mailcímedet és a telefonszámodat is. Egy kis cetlire írd fel, „Kedves X!” Az X helyére a te neved kerüljön. A papír aljára azt írd: „X”, az X helyén a kiszemelted neve szerepeljen. Szórj a borítékba szerecsendiót majd zárd le.

Gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, amibe belekarcoltad a kiszemelted a nevét, fogd a leveled a kezeid között és mondd: „Úgy tartom ezt a levelet a kezeim között, mintha csak te írtál volna nekem X. Üzenj nekem. Hívj fel. Lépj kapcsolatba velem, ha még maradt egy picike kis hely nekem a szívedben. Ne engedj még el, hanem beszélj velem!”

Ezután csepegtess viaszt a borítékra, mintha lepecsételnéd és közben így szólj: „Ahogy a viasz csepeg, úgy olvad meg irántam a szíved. Érezd a késztetést, hogy három napon belül rám írj!”
Ezzel készen is vagy. Tedd a borítékra a gyertyát, biztonságos körülmények között égesd le és őrizd meg a kellékeket három napig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL