MÁGIA

Nincs több negatív energia, probléma, szakítás utáni fájdalom: 3 varázslat, amihez szinte csak egy füstkvarc kell

A füstkvarc tökéletes arra, hogy elűzze a depressziót, a szomorúságot, a negatív energiákat, érzéseket és megszabadítson a félelmektől, az akadályoktól. Ha ezek egyikével kapcsolatosan lenne szükséged egy kis mágikus segítségedre, használd a 3 varázslat egyikét! Elhiheted, a mágia sikere nem azon áll vagy bukik, mennyi mindent használsz hozzá, hanem mennyi energiát fektetsz bele!

Válassz egyet a következő 3 mágia közül, amelyekhez szinte csak füstkvarcra lesz szükség. A választott varázslatot fogyó hold idején, szombaton kell elvégezni.

Felszabadító varázs

Ennek a varázslatnak a segítségével megszabadulhatsz egy fájó emléktől vagy a szakítás utáni fájdalomtól.

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 füstkvarc

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és fogd a kezeid közé a követ. Gondolj arra, ami fáj. Jusson eszedbe az, aki fájdalmat okozott. Engedd, hogy az érzéseid a felszínre törjenek. Nyugodtan sírhatsz és még jobb, ha a könnyeid érintkeznek a kővel. Mikor érzelmeid csúcsán vagy, mondd el az igét: „Fájdalom, mi bennem él, költözzön ebbe a kőbe és ne terheljen engem többé. Te Kő, szabadíts meg engem a kíntól!”

Koncentrálj arra, hogy a kőbe átáramlik a bánatod, a fájdalmad. Minden érzést tölts át bele, amitől szeretnél megszabadulni.

Ezután amint lehetőséged van rá, menj ki a szabadba (vagy folyóhoz) és dobd el olyan mennyire a követ, amennyire csak bírod, de előbb mondd: „Viszlát fájdalom és bánat, keserűség és harag, engem többé nem nyomasztasz!”
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL