MÁGIA

Mondd el szeptember 21-én ezt a varázsigét és idézd meg a bőséget az életedbe!

Szeptember 21-e Mabon, az őszi napéjegyenlőség ünnepe. Ez egy jelentős nap a wiccák és a boszorkányok számára, de te is bátran kihasználhatod! Ezen a napon történik az utolsó betakarítás és különböző rítusokat, varázslatokat végeznek a bőség, a jólét és a termékenység érdekében. Te is megidézheted a bőséget az életedbe, ha elmondod ezt az igézetet szeptember 21-én!

Mabon a Földanya ünnepe, a gyümölcsérésé, a beérett termésé és a szüreté. Felkészülés a téli időre, a pihenésre. Az ősi keltáknál ezen a napon történt az utolsó aratást és egyúttal megünnepelték a bő termést. Máglyákat gyújtottak, áldozatot mutattak be, és mulatoztak. Oltáraikra válogatott terméseket, kenyeret, gyümölcsöket, virágokat helyeztek és gyertyákat gyújtottak. Ha te is szeretnéd megidézni életedbe a bőséget, mondd el ezt az igézetet szeptember 21-én!

Kellékek

3 barna vagy zöld színű gyertya

Egy cetli

Sütemény

Bor/sör

Fémtálka

A varázslat menete

Gyújtsd meg a három gyertyát Mabon napján háromszög alakba. Ha gondolod, bátran díszítsd oltárodat gyümölcsökkel, magvakkal, gabonafélékkel, illetve őszi díszekkel.
Az biztos, hogy szükség lesz egy általad készített kis süteményre vagy pogácsára, amit az oltáron kell hagynod. Ezt is tedd az oltárodra a gyertyaháromszög közepébe.

Írd fel az igét egy kis cetlire: „Beköszöntött az ősz, tele a zsák, csordultig a kamra, van borom és mézem, magvam és kenyerem. Hatalmas Mabon, áldj meg bőséggel és jóléttel, hogy egy teljes évig semmiből se szenvedjek hiányt! Áldott legyen neved!”

Ezután meditálj. Ürítsd ki elmédet, relaxálj. Képzeld el, hogy bőségben és jólétben élsz. Fontos, hogy átérezd, hogy egy örömmel, boldogsággal tölt el és hogy megosztod szeretteiddel is azt, amid van. Vizualizálj magad köré zöld vagy aranyló fényt, tudd, hogy megvan mindened, amire szükséged van. Azután mondd el az igét és égesd el a cetlit.

Azt követően egyél egy falat süteményt és igyál egy korty sört vagy bort. A többit ajánld fel Mabon istenének. Érezd magad jól, mint aki az istenekkel eszik-iszik együtt.

Végül tégy a párnád alá egy kevés magvat vagy gabonát és térj lefeküdni. Másnap vedd ki a párnád alól és az igézet hamvaival együtt ásd el a kertedben vagy egy virágcserépben, de akár az egyik meglévő virágodhoz is adhatod. A lényeg, hogy maradjon a közeledben, a te „földedben”!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL