MÁGIA

Minden vágyad egy kisbaba? – Akkor használd a 3 termékenységi varázslat egyikét!

Régóta próbálkoztok a kisbabával, de még nem jött össze? Vagy tudomásod van olyan okról, ami miatt nehezebben foganhat meg? A mágia sajnos csodát nem ígér, de a segítségedre lehet! Tégy meg mindent, amit csak tudsz annak érdekében, hogy sikerrel járjatok, mellette végezd el a 3 ceremónia egyikét, amely növelheti a teherbeesés lehetőségét!

Válassz egyet a következő 3 varázslat közül és teljesüljön a vágyad:

Termékeny betakarítási varázslat

Vasárnap, növő hold idején végezd a varázslatot!

Használd ki a gabona betakarításának erejét, hogy növeld termékenységedet. Ha erre nincs lehetőséged, akkor kész, boltban vásárolt gabonát fogod rituálisan betakarítani.

Kellékek:

  • Pacsuli olaj
  • Szantálfa füstölő
  • 2 fenyőtoboz
  • 5 búzafej vagy kis tál gabona
  • Egy zöld gyertya
  • Papír és egy zöld toll

Kend be a gyertyát egy kevés olajjal, és gyújtsd meg a füstölővel együtt. Helyezze a fenyőtobozokat és a gabonát egy tálba.

Koncentrálj a célodra és írd le a papírra a leendő gyermeked nevét. Vagy azt „kisbabám”. A lényeg, hogy erősen tudj kötődni hozzá. Ezután mondd el az igét: „Várom már, hogy itt legyél, várom már, hogy karomban tartsalak. Kicsi kis X-em (gyerek neve)/kisbabám, foganj meg végre bennem, hogy mielőbb magamhoz ölelhesselek.”

Ezután el kell ásnod a szabadban a tál tartalmát e szavakkal: „Én leszek a föld, mely táplál és kihord, és te leszek a termény, mely a földből megszületik. Adjanak nekem a hatalmas istenek egy kisbabát, akiről gondoskodhatok.”

Ezzel készen is vagy.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL