MÁGIA

Ennek a 2 mágiának a segítségével meggyógyíthatod az összetört szívet!

Időnként sajnos összetörik a szívünket. Hol a párunk teszi, máskor meg egy tragédia vagy éppenséggel egy kudarcélmény töri össze a szívünket. Azonkívül, hogy türelmesen vársz, amíg begyógyul a seb és megpróbálsz közben továbblépni, a két varázslat egyikével elérheted, hogy a folyamat felgyorsuljon és eredményesebb legyen!

Válassz egyet a két mágia közül, amely segít begyógyítani az összetört szívet és végezd el az itt található táblázat szerinti megfelelő napon (attól függően milyen témában törték össze a szívedet), fogyó hold idején:

Szívforrasztó varázslat

A következőkre lesz szükséged:

  • 1 fénykép rólad
  • 1 filctoll
  • 1 zöld gyertya
  • 1 kis méz
  • 1 kis tálka

Először is, idézd fel az eseményt, amely összetörte a szívedet. Éld át újra. Érezd a fájdalmat.

Tedd a tálkába a fényképedet. A fényképen lehetőség szerint látszódjon a szívtájékod is. Ezután öntsd a tálba a mézet e szavakkal: „Balzsamos álmot küldök a szívemre és gyógyító szavakat, édes orvosságot, hogy holnap reggel, mikor felébredek, szívem ismét egy egész legyen.”

Fogd a gyertyát a kezeid közé, emeld az ég felé és mondd: „Istenem és minden szentek, áldjátok meg ezt a gyertyát!”

Utána állítsd bele a gyertyát a mézbe, lehetőség szerint a szívedre. Mikor meggyújtod, így szólj: „Ég a gyertya ég és ahogy a viasz csepeg, úgy gyógyítja be az Isten és a szentek csókja a szívemet.”

Nincs más teendőd, mint megvárni, amíg teljesen leég a gyertya. Akár több napon keresztül is égetheted. Érdemes olyankor leülnöd és relaxálni, zöld fényt vizualizálni a szíved köré, mely elkezdett meggyógyulni.

A végén a gyertya csonkját a képpel együtt ásd el.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL