MÁGIA

A 3 legtutibb Tarotmágia segítségével megláthatod, mi vár rád a 2020-ban

Természetesen a Tarot kártyával önmagában is jósolhatsz. Ám ha mágikus úton próbálod meg előhívni a Tarot szellemét, akkor még biztosabb lehetsz a sikerben. Jóformán csak egy pakli Tarot kártyára lesz szükséged és arra, hogy válassz egyet a 3 varázslat közül, amely felfedi előtted az idei éved legjelentősebb momentumait vagy amikre igazán kíváncsi vagy!

Fogj egy pakli Tarot kártyát, nyisd meg az idő kapuját és láss bele a jövőbe a 3 varázslat egyikével:

Tükörjóslat a Főpapnővel

Vedd elő a pakliból a Főpapnő kártyát. Gyújts két lila színű gyertyát és tegyél közéjük egy felszentelt tükröt. Közben füstöl zsályával. Fogd a Főpapnő lapját és nézd meg alaposan a képet. Koncentrálj a harmadik szemedre, képzeld el, hogy te vagy a képen, a mindent tudó, mindent látó főpapnő. Amikor sikerült vele azonosulnod, mondd el az igét:

„Magam is papnő vagyok, bennem rejlik a Főpapnő, a mindent tudó asszony. Bármit láthatok, amit csak tudni akarok, mert hatalmam van átlátni a jövőt fedő fátyolon.”

Ezután erősítsd a homlokodra, persze úgy, hogy ne sérüljön a lap. Nézz bele a tükörbe. Engedd el magad. Nem kell feszülten koncentrálnod csak figyelj. A tükörben képeket láthatsz, jeleneteket. Ha valamiért mégis elmaradna, ne aggódj, legkésőbb álmaidon keresztül megérkeznek a látomások, de légy türelmes.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL