MÁGIA

9 egyperces varázslat a mágikus erejű Grabovoj számsorokkal

Talán te is hallottál már Dr. Grigorij Grabovojról, aki tisztánlátása segítségével alkotta meg a számsorokat. Az összes számsor egyedi elektromágneses rezgésmintázattal bír, ennek köszönhetően gyógyítanak, harmonizálnak, de akár szerelmet, egészséget, jólétet, bőséget is teremthetünk a segítségükkel. Ha belerakod őket egy varázslatba, még gyorsabb, ütősebb eredményt érhetsz el!

Grigorij Petrovics Grabovoj 1963. november 14-én született Bogasztvában. A matematika, fizika, alkalmazott mechanika és orvostudomány doktora. Nevéhez új tudati technológiák és alternatív gyógymódok kapcsolódnak.

Részesülj te is az általa összeállított, mágikus számsorok kínálta csodából és válasz magadnak egy varázslatot:
 

Lelki társ igéző varázs

Találd meg a lelki társadat a következő varázslat segítségével:

8884121289018

Pénteki napon, növő hold idején, gyújts egy rózsaszín gyertyát, amibe belekarcoltad a számsort. Írd fel egy kis papírra is a számsort és tedd bele egy szál rózsa vízébe e szavakkal: „Legyen ez a rózsa a tündöklő csillag az égen, mely elvezet hozzám. Kövesd a rózsa illatát, amely elvezet hozzám. Találj rám kedves lelki társam és ne csigázz tovább.”

Hagyd így a következő napokban a rózsát. Adhatsz neki friss vizet, de a számsorral ellátott papír maradjon a vázában. Amikor elhervadt, a számsort és a szárított rózsafejet tedd egy biztos helyre legalább 3 hónapig.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL