MÁGIA

5 gyertyás szexmágia - Túl hatásosak, úgyhogy csak óvatosan!

Önts olajat a tűzre és turbózd fel a nemi életeteket! Azt akarod, hogy a párod veszettül kívánjon? Hogy olyan legyen vele a szex, mintha egy görög istennel csinálnád? Több gyönyörre és kéjre vágysz? Mennyei örömöket adnál neki? Akkor válassz egyet az 5 szex gyertyamágia közül és elhiheted, nem marad el a hatás! Jól gondold meg, mit kívánsz, mert ezek extra erős varázslatok!

{KEPGALERIA}

A csillagos ég varázs

Ezzel a varázslattal mondhatni egészen a csillagok is repülhettek! Szerezz magatoknak mennyi élményt az ágyban és éljetek át rendkívüli orgazmust!

Menj ki a szabadba. Vigyél magaddal ylang-ylang füstölőt és két olyan gyertyát, ami egy női és egy férfi nemi szervet testesít meg. Természetesen magad is elkészítheted és készen is megveheted. Ha magad készíted, feltétlenül adj hozzá saját anyagokat, pl. pár szálat a párod és a te hajadból.

Helyezd el őket egymással szemben, de előtte kend be őket olíva és chili keverékével. Utána gyújtsd meg őket és a füstölőt.

Relaxálj a kívánságodra és mikor úgy érzed, mehet, mond el az igét: „Áldjon meg az isten és az istennő bennünket a csillagos ég alatt, hogy mi is felérjünk oda. Szerelmünk legyen olyan tüzes és szenvedélyes, hogy az egekbe repítsen. Lobbanjon lángra a vulva és a linga, örök tűzben égjenek, amit csak a másik öle csillapíthat le. Mostantól minden alkalom olyan lesz, mintha az istenek szerelmeskednének és szülnének csillagokat az égre kitörő örömükben.”

Végül nincs más dolgod, mint csonkig égetni a gyertyákat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL