MÁGIA

5 gyertyás szexmágia - Túl hatásosak, úgyhogy csak óvatosan!

Önts olajat a tűzre és turbózd fel a nemi életeteket! Azt akarod, hogy a párod veszettül kívánjon? Hogy olyan legyen vele a szex, mintha egy görög istennel csinálnád? Több gyönyörre és kéjre vágysz? Mennyei örömöket adnál neki? Akkor válassz egyet az 5 szex gyertyamágia közül és elhiheted, nem marad el a hatás! Jól gondold meg, mit kívánsz, mert ezek extra erős varázslatok!

{KEPGALERIA}

Test és lélek egybeforrasztó varázs

Ez egy fajta szerelmi kötés, ami megerősíti a szerelmesek testi-lelki kapcsolatát.

Formázz ugyancsak piros gyertyából egy női és egy férfi alakot. A nőibe a saját hajszálaidat tedd, a férfiéba pedig a párodét. Középre tedd a kanócukat, hogy fektetve tudd őket égetni, ezért akár több helyre is tehetsz.

Gyújts kilenc darab piros gyertyát. Tégy középre egy fémtálkát, helyezz az aljába rózsaszirmokat. Nevezd el hangosan a bábukat, a tiédet és a párodét is. Kend be őket mézzel majd tedd őket a tálba úg, hogy a női bábu legyen alul.

Miután koncentráltál a vágyadra, gyújtsd meg a bábukat és mond el háromszor az igét: „Rózsaágyban, nyitott szívvel, szétvetett lábakkal magamba fogadlak téged, az enyém legyen tested és lelked.”

Égesd le a bábukat majd a maradványukat helyezd az első éjszakára az ágy alá vagy közelébe és lehetőleg szerelmeskedjetek aznap éjjel. Másnap már kidobhatod a varázslat maradványát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL