MÁGIA

5 sikermágia, amivel elérheted céljaid és vágyaid megvalósulását - Átmentek a próbán!

Tegyél meg emberként mindent a céljaidért. Küzdj, tarts ki, légy türelmes és élj a lehetőségeiddel. Ám miért ne élhetnél a majdhogynem garantált siker érdekében egy csipetnyi mágiával? Végezd el az 5 közül bármelyik sikermágiát és valósítsd meg vágyaidat és céljaidat mielőbb! Letesztelt varázslatokról beszélünk!

 

Lehetőség szerint mindig figyelj oda, hogy a varázslatot növő holdkor és az itt található megfelelési napok szerint végezd el, mert annál biztosabb lesz a siker. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Tarot vágyvarázs

Ha van egy pakli Tarot kártyád, válaszd ki belőle azt a lapot, amelyik a legjobban illik a vágyaidhoz.

Tedd az oltárod közepére és tégy köré hat megfelelő színű gyertyát. Gyújtsd meg őket és a tömjén füstölőt is.

Helyezkedj el kényelmesen. Nézd meredten a lapot és kezd el magadat bele élni, hogy amit rajta látsz, az veled történik meg. Mikor kellően át tudod élni a vágyaidat, mond el az igét: „Tarot Szelleme, idézd meg nekem a X lapot (a választott lap), nyisd meg előttem kapuját, hogy elhozza nekem mindazt, amit képvisel és ami vágyaimat a leghűbben tükrözi. Engedd át nekem, engedd be életembe, vágyaim hadd testesüljenek meg.”

Hunyd le a szemedet és vizualizáld ismét a Tarot lapot és hogy mint szereplőként rajta, hogyan valósul meg életedben a vágyad.

Ezután nincs más dolgod, mint tedd éjszakára a lapot a párnád alá és másnap visszateheted a pakliba.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL