MÁGIA

5 sikermágia, amivel elérheted céljaid és vágyaid megvalósulását - Átmentek a próbán!

Tegyél meg emberként mindent a céljaidért. Küzdj, tarts ki, légy türelmes és élj a lehetőségeiddel. Ám miért ne élhetnél a majdhogynem garantált siker érdekében egy csipetnyi mágiával? Végezd el az 5 közül bármelyik sikermágiát és valósítsd meg vágyaidat és céljaidat mielőbb! Letesztelt varázslatokról beszélünk!

 

Lehetőség szerint mindig figyelj oda, hogy a varázslatot növő holdkor és az itt található megfelelési napok szerint végezd el, mert annál biztosabb lesz a siker. 

.

 

 

Füstszellem varázs

A megfelelő napon, gyújts a célodhoz illő gyertyát. Írd fel egy kis papírra a célodat, amit mondj el hangosan majd égess el egy fémtálban. A hamvakon gyújts babérfüstölőt, majd egy madártollal kezd el kilegyezni a füstöt az ablakon, de akár a szabadban is elvégezheted ezt a kis varázslatot. Fontos, hogy míg legyezed a füstöt a következőt mond: „Füstszelleme, ébredj fel, a hamvak szelleme is ébredjen fel és induljatok el a nagyvilágba, vigyétek magatokkal vágyamat, s találjátok meg azt, aki teljesíti azt! Küldjétek el az embert vagy a módot, hogy beteljesítsem céljaimat. A hatalmas Dévák segítsenek titeket utatokon!”

Aaddig támogasd a füstöt amíg le nem ég és közben koncentrálj azzal, hogy ezzel a folyamattal útjára indítottad céljaid megvalósulását.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL